Hogyan maradnak a tumorok észrevétlenek a testben

A tudósok kulcs felfedezést tettek annak megértésében, hogy maradhatnak a tumorok észrevehetetlenek az immunrendszerben.
Kezeletlenek maradnak a szervezet természetes védekező képessége előtt, ami ezáltal a daganatok növekedését okozhatja. A kutatások a rákgyógyítás új kezelési módszeréhez vezethetnek. Normál körülmények között az immunrendszer tartós gyulladást hoz létre a veszélyes kórokozó vagy terület körül, amely felhívja a veszélyre a test figyelmét. Habár, daganat kialakulásakor, egyes celluláris mechanizmusok ellensúlyozzák a gyulladást, amelynek köszönhetően nehéz a daganat megjelenését diagnosztizálni illetve a testnek a rákos elváltozást kitaszítani. A Biotechnológiai és Biológiai Tudományok Kutatási Tanácsa (BBSRC) által alapított londoni King's Intézet kutatói, felfedezték, hogy a szabályozó T-sejtek megfordíthatják azon kulcs immun sejtek,a makrofágok szerepét, amelyek részt vesznek a gyulladás kialakításában. A szabályozó T-sejtek, azon sejtek, amelyek irányítják az immunrendszert, annak érdekében, hogy az csökkentse a külső ingerekre történő túlzott reakciót és csak a valóban az ártalmas kórokozókra vagy sérülésekre reagáljon.

A kutatás azt mutatja, hogy ezáltal inkább azon gyulladás kialakító válasz visszafogására, ösztönzi a makrofágokat, amelyek automatikusan indukált a szervezet az összes lehetséges veszélye ellen, még ha azok ártalmatlanok is. A kutatás vezetője, Dr. Leonie Taamas elmondta, hogy :" Egy viszonylag ártalmatlan inger, mint pl.: egy kis vágást, amelyre a szervezet fenyegető veszélynek érzékel, azonnal azzal reagál, hogy a makrofágokat gyulladás kialakítására ösztönzi. Felfedeztük, hogy a T-sejtek felelőssége a nem valós veszély esetén a makrofágok kezdeti gyulladás válaszának csökkentése. Ez segít megőrizni az immunrendszer stabilitását, illetve megakadályozni a ebben a környezetben a szervezet túlzott reakcióját. De a T-sejtek túlzott gyulladás válasz csökkentő hatása problémákat okozhat a daganatoknál. Ennek oka, hogy a gyulladás válasz semlegesítésével előfordul, hogy a daganatos elváltozás így elkerülheti a szervezet ellenőrzését, ezzel üzenve az immunrendszernek, hogy a testben nincs semmilyen veszélyforrás. Reméljük, hogy képesek leszünk a szabályozó T-sejtek és makrofágok közti kapcsolatról újonnan szerzett ismereteinket a tumorok hatékonyabb kezelésére használni. Reméljük azt is, hogy az említett tudással elérhetjük az ellenkező eredményt is és blokkoljuk az olyan krónikus gyulladásokat, mint amely a reumás köszvény.

Source: ScienceDaily (Nov. 21, 2007)

Immune Assist - Critical care formula

Immune Assist 247 - Advanced Beta-Glucan Therapy

Performax Forte - Ultimate Sports Nutrition

Agaricus blazei

Pure Red Reishi Capsules - Aloha Medicinalis EU Certified Organic ingredients

Clotinase Forte - Supports Healthy Circulation

Comparsion Cordyceps

Rólunk

A My-immunity.com nonprofit oldal, célja, hogy tudományos információkat nyújtson az immunrendszer működésével kapcsolatban, illetve arról, hogyan kapcsolódik össze az immunrendszer testünk egyéb szabályozó rendszereivel. Míg az időbeli öregedést nem tudjuk befolyásolni, addig azért biológiai korunkat ellenőrzés alatt tarthatjuk, abból a célból, hogy meg tudjuk hosszabbítani életünket és hogy betegségek nélkül éljünk; ezért fontos megérteni, hogyan előzzük meg és hogyan módosítsuk az öregedés és a betegség hatásait. Ezen weboldal alapítójának, egy sebészorvosnak személyes érdeklődése nyomán jött létre, aki megpróbálta megérteni, hogyan és miért változhat az immunválasz az emberben a kor előrehaladtával és mit tehet az ember, hogy megelőzze illetve visszaállítsa az immunrendszer normális működését egy egészséges, hosszú életet biztosítva, ami csak akkor lehetséges, ha nincsenek kóros elváltozások a testben. Az oldalon biológiai választ módosító termékek is szerepelnek, mivel úgy tartják, hogy nekünk vannak világszínvonalon, az immunrendszerre ható legjobb minőségű termékeink. A mi célunk csupán az, hogy megerősítsük az Önök szervezetét és hasznos információkat nyújtsunk ahhoz, hogy a legjobb tudatos döntést hozzák.

Felelősség korlátozás

Tekintettel arra, hogy a termékek hogyan alkalmazhatók más országokban, illetve az amerikai FDA szabályozása alatt közölt bármiféle tény az Aloha Medicinals termékeivel kapcsolatban, meg kell jegyeznünk, hogy a gyártónak törvényellenes orvosi nyilatkozatokat közzétenni étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. A weboldalunkon és az üzleteinkben található termékek közül önmagában egyetlen termék sem célozza betegségek kezelését. Az Aloha Medicinals által nyújtott információk tájékoztató jellegűek, az FDA nem bírálta el azokat. A termékek nem betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésre készültek. Alkalmazásuk előtt mindenképpen orvosi tanács szükséges. Szoptatás, terhesség, illetve teherbe esés előtt feltétlenül orvosi konzultációra van szükség bármely étrendkiegészítőt választ is.
a