Tiszta Cordyceps Kapszula

A szuper-hatásos/erős teljes spektrumú Cordyceps kapszulák 90db-os kiszerelésben 525 mg/kapszula hatóanyagot tartalmaznak. Szavatolt, hogy a leghatásosabb Cordyceps, amely ma a piacon elérhető! A termék amerikai, amelyet a páratlan/egyedülálló szabadalmazott erjesztési eljárással állítottak elő. Amerikai fejlesztés – nem kínai importáru!

Vegetáriánus – 100% USDA törzskönyvezett szerves anyag!

A termék iránti érdeklődés annyira egyedülálló, hogy a termék nemcsak az USA-ban, de nemzetközileg is szabadalmazott. Ez a hibrid Cordycept tartalmazza– az eddig piacon ismert Cordyceptek közül-a legmagasabb arányban a HEAA összetevőt.

Az Aloha Medicinals nemrég fejezte be az első, - nyugati tudományos kutató expedíciót Tibetben- ahol a Cordycep-et a természetes/eredeti élőhelyükön tanulmányozták. A helyi törzsekkel együttműködve a természetből, több száz mintát gyűjtöttek össze. Ezekből a természetből összegyűjtött mintákból fedeztek fel egy új "családot", amelyet jelenleg -a fejletlen afrikai törzsek nem mérgező anti vírus gyógyszerezés használatának- kifejlesztése alatt áll. Elkészült a "Részletek a Cordyceptről" c. első dokumentumfilm, amely a Tibetben élő Cordycept fajtákat mutatja be.


100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált.

Szeretné megrendelni a terméket?   Tovább a webshopra >>

Immune Assist - Critical care formula

Immune Assist 247 - Advanced Beta-Glucan Therapy

Performax Forte - Ultimate Sports Nutrition

Pure Red Reishi Capsules - Aloha Medicinalis EU Certified Organic ingredients

Clotinase Forte - Supports Healthy Circulation

Agaricus blazei

Comparsion Cordyceps

Rólunk

A My-immunity.com nonprofit oldal, célja, hogy tudományos információkat nyújtson az immunrendszer működésével kapcsolatban, illetve arról, hogyan kapcsolódik össze az immunrendszer testünk egyéb szabályozó rendszereivel. Míg az időbeli öregedést nem tudjuk befolyásolni, addig azért biológiai korunkat ellenőrzés alatt tarthatjuk, abból a célból, hogy meg tudjuk hosszabbítani életünket és hogy betegségek nélkül éljünk; ezért fontos megérteni, hogyan előzzük meg és hogyan módosítsuk az öregedés és a betegség hatásait. Ezen weboldal alapítójának, egy sebészorvosnak személyes érdeklődése nyomán jött létre, aki megpróbálta megérteni, hogyan és miért változhat az immunválasz az emberben a kor előrehaladtával és mit tehet az ember, hogy megelőzze illetve visszaállítsa az immunrendszer normális működését egy egészséges, hosszú életet biztosítva, ami csak akkor lehetséges, ha nincsenek kóros elváltozások a testben. Az oldalon biológiai választ módosító termékek is szerepelnek, mivel úgy tartják, hogy nekünk vannak világszínvonalon, az immunrendszerre ható legjobb minőségű termékeink. A mi célunk csupán az, hogy megerősítsük az Önök szervezetét és hasznos információkat nyújtsunk ahhoz, hogy a legjobb tudatos döntést hozzák.

Felelősség korlátozás

Tekintettel arra, hogy a termékek hogyan alkalmazhatók más országokban, illetve az amerikai FDA szabályozása alatt közölt bármiféle tény az Aloha Medicinals termékeivel kapcsolatban, meg kell jegyeznünk, hogy a gyártónak törvényellenes orvosi nyilatkozatokat közzétenni étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. A weboldalunkon és az üzleteinkben található termékek közül önmagában egyetlen termék sem célozza betegségek kezelését. Az Aloha Medicinals által nyújtott információk tájékoztató jellegűek, az FDA nem bírálta el azokat. A termékek nem betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésre készültek. Alkalmazásuk előtt mindenképpen orvosi tanács szükséges. Szoptatás, terhesség, illetve teherbe esés előtt feltétlenül orvosi konzultációra van szükség bármely étrendkiegészítőt választ is.
a