Tiszta piros Reishi kapszula

Ganoderma lucidum – Reishi-ként ismert, amely a legismertebb és orvosilag legtanulmányozottabb gombaA terméket a tradicionális kínai gyógyászatban is már alkalmazták legalább 5000 éve. Kínában Ling Zhi néven ismert, a kínaiak csak úgy nevezik, hogy a "Halhatatlanság gombája". Minden TCM orvos tudja, hogy a Reishi a ma, a piacon-rendelkezésre álló legerősebb adaptogen. Az Adaptogenek olyan füvek és egyéb anyagok, amelyek növelik a test ellenállását az egészségügyi problémák gyorsabb leküzdésében.

A 21. sz-i amerikai biotechnológia vívmányainak köszönhetően, ma már lehetséges a Reishi laboratóriumi tenyésztése, ami sokkal erősebb, mint bármely a vadonban/természetben, még a farönkökön növekedő Duanefa Reoshi-ként ismert fajnál is.

Valójában, az Aloha Medicinals által előállított Pur Red Reishi a 4 legjobb, eddig ember által ismert Reishi család kombinációja. Ez az, ami arra ösztökél minket, hogy az eddig felfedezett legjobb Reishi fajták legnagyobb hatékonyságára összpontosítsunk. Amióta egész éves hőmérséklet ellenőrzés mellett és kizárólag tiszta 100%-ban USDA törzskönyvezett szerves talajban laboratóriumi körülmények között termesztik, a végtermék teljesen szilárd, ellentétben a vadonban termett Duanefa reishi-vel. Különbözik még abban, hogy a mesterséges körülmények között termesztett nem tartalmaz erős fémeket, féregirtót, gyomirtót, rovar ürüléket, vagy egyéb más szennyeződéseket, amelyek sok Reishi termékben megtalálhatóak. Manapság semmilyen ehhez hasonló termék nem található a piacon világszerte. Ha a legjobb Reishit szeretnéd a pénzedért kapni, akkor ezt a terméket vedd meg. A termék hatásában olyan biztosak vagyunk, hogy elégedettségi garanciát vállalunk- amennyiben nem elégedett, részünkről nincs kérdés, csak a termék árának 100%-ban történő garantált visszafizetése.

A kínai import áruk megvásárlásával egészségének kockáztatása helyett, miért nem veszi meg az Aloha Medicinals által kifejlesztett- napjaink- legnagyobb tudományos áttörését, egészsége megóvása érdekében? Ez a ma megvásárolható legjobb Reishi. Minden kiszerelés 90 db 500 mg hatóanyagú kapszulát tartalmaz.


100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált.

Szeretné megrendelni a terméket?   Tovább a webshopra >>

Immune Assist - Critical care formula

Immune Assist 247 - Advanced Beta-Glucan Therapy

Performax Forte - Ultimate Sports Nutrition

Pure Red Reishi Capsules - Aloha Medicinalis EU Certified Organic ingredients

Clotinase Forte - Supports Healthy Circulation

Agaricus blazei

Comparsion Cordyceps

Rólunk

A My-immunity.com nonprofit oldal, célja, hogy tudományos információkat nyújtson az immunrendszer működésével kapcsolatban, illetve arról, hogyan kapcsolódik össze az immunrendszer testünk egyéb szabályozó rendszereivel. Míg az időbeli öregedést nem tudjuk befolyásolni, addig azért biológiai korunkat ellenőrzés alatt tarthatjuk, abból a célból, hogy meg tudjuk hosszabbítani életünket és hogy betegségek nélkül éljünk; ezért fontos megérteni, hogyan előzzük meg és hogyan módosítsuk az öregedés és a betegség hatásait. Ezen weboldal alapítójának, egy sebészorvosnak személyes érdeklődése nyomán jött létre, aki megpróbálta megérteni, hogyan és miért változhat az immunválasz az emberben a kor előrehaladtával és mit tehet az ember, hogy megelőzze illetve visszaállítsa az immunrendszer normális működését egy egészséges, hosszú életet biztosítva, ami csak akkor lehetséges, ha nincsenek kóros elváltozások a testben. Az oldalon biológiai választ módosító termékek is szerepelnek, mivel úgy tartják, hogy nekünk vannak világszínvonalon, az immunrendszerre ható legjobb minőségű termékeink. A mi célunk csupán az, hogy megerősítsük az Önök szervezetét és hasznos információkat nyújtsunk ahhoz, hogy a legjobb tudatos döntést hozzák.

Felelősség korlátozás

Tekintettel arra, hogy a termékek hogyan alkalmazhatók más országokban, illetve az amerikai FDA szabályozása alatt közölt bármiféle tény az Aloha Medicinals termékeivel kapcsolatban, meg kell jegyeznünk, hogy a gyártónak törvényellenes orvosi nyilatkozatokat közzétenni étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. A weboldalunkon és az üzleteinkben található termékek közül önmagában egyetlen termék sem célozza betegségek kezelését. Az Aloha Medicinals által nyújtott információk tájékoztató jellegűek, az FDA nem bírálta el azokat. A termékek nem betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésre készültek. Alkalmazásuk előtt mindenképpen orvosi tanács szükséges. Szoptatás, terhesség, illetve teherbe esés előtt feltétlenül orvosi konzultációra van szükség bármely étrendkiegészítőt választ is.