Performax Forte

Az aktív életmód olyan, amiből mindannyian csak profitálhatunk. De ezt a mai modern élet igényei miatt nehéz megvalósítani. Performax Forte egy olyan füvekből és gombákból álló élen járó összetétel, amely az egész napi emberi energiafelhasználás és ellátás segítője lehet. A végső összetétel, úgy, mint a Rhodiola rózsa és szerves cordycept származék, illetve a speciálisan kollodeált magnézium és króm, felelnek a fokozott hatásért, ez a termék a legjobb teljesítménynövelő, amely ma a piacon elérhető.

Ez a termék cégünk cordyceptet tartalmazó csúcsterméke, amely a teljesítményre hat. A termék, a földön /élő 4 különböző cordycept faját és számos különböző cordycept családot tartalmaz. A termék 750mg -os forgalomba hozott tablettás változata, kiváló teljesítménystimuláló képességet mutatott.

A termék használatakor az ATP szint 30%-al nő, az oxigénhasznosítás 40%-al. Ezen mutatóknak köszönhetően a kiegészítő termék nagyon népszerű/kedvelt mind az amatőr, mind az élsportolók körében.
USA és nemzetközi szabadalom alatt.


100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált.

Szeretné megrendelni a terméket?   Tovább a webshopra >>

Immune Assist - Critical care formula

Immune Assist 247 - Advanced Beta-Glucan Therapy

Performax Forte - Ultimate Sports Nutrition

Pure Red Reishi Capsules - Aloha Medicinalis EU Certified Organic ingredients

Clotinase Forte - Supports Healthy Circulation

Agaricus blazei

Comparsion Cordyceps

Rólunk

A My-immunity.com nonprofit oldal, célja, hogy tudományos információkat nyújtson az immunrendszer működésével kapcsolatban, illetve arról, hogyan kapcsolódik össze az immunrendszer testünk egyéb szabályozó rendszereivel. Míg az időbeli öregedést nem tudjuk befolyásolni, addig azért biológiai korunkat ellenőrzés alatt tarthatjuk, abból a célból, hogy meg tudjuk hosszabbítani életünket és hogy betegségek nélkül éljünk; ezért fontos megérteni, hogyan előzzük meg és hogyan módosítsuk az öregedés és a betegség hatásait. Ezen weboldal alapítójának, egy sebészorvosnak személyes érdeklődése nyomán jött létre, aki megpróbálta megérteni, hogyan és miért változhat az immunválasz az emberben a kor előrehaladtával és mit tehet az ember, hogy megelőzze illetve visszaállítsa az immunrendszer normális működését egy egészséges, hosszú életet biztosítva, ami csak akkor lehetséges, ha nincsenek kóros elváltozások a testben. Az oldalon biológiai választ módosító termékek is szerepelnek, mivel úgy tartják, hogy nekünk vannak világszínvonalon, az immunrendszerre ható legjobb minőségű termékeink. A mi célunk csupán az, hogy megerősítsük az Önök szervezetét és hasznos információkat nyújtsunk ahhoz, hogy a legjobb tudatos döntést hozzák.

Felelősség korlátozás

Tekintettel arra, hogy a termékek hogyan alkalmazhatók más országokban, illetve az amerikai FDA szabályozása alatt közölt bármiféle tény az Aloha Medicinals termékeivel kapcsolatban, meg kell jegyeznünk, hogy a gyártónak törvényellenes orvosi nyilatkozatokat közzétenni étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. A weboldalunkon és az üzleteinkben található termékek közül önmagában egyetlen termék sem célozza betegségek kezelését. Az Aloha Medicinals által nyújtott információk tájékoztató jellegűek, az FDA nem bírálta el azokat. A termékek nem betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésre készültek. Alkalmazásuk előtt mindenképpen orvosi tanács szükséges. Szoptatás, terhesség, illetve teherbe esés előtt feltétlenül orvosi konzultációra van szükség bármely étrendkiegészítőt választ is.

a