Öregedés ellenesség, Immunitás

Tudja, hogy hogyan függ össze az öregedés ellenesség és az immunitás? Hogyan maradjunk fiatalok, és hogyan ne betegedjünk meg soha többet?
Annak érdekében, hogy fiatalom és jó kondícióban lévők maradjunk, amilyen sokáig csak lehet, meg kell tanulnunk hogyan, lehet visszafordítani az öregedés hatásait. Az teljesen világos, hogy ha az immunrendszer ép, sem az AIDS sem a rák, sem pedig bármilyen látens betegség nem fejlődhet a szervezetben.

Ahogy öregszünk, a létfontosságú szervek működése csökkenni kezd. Bármely betegség a kor előrehaladtával még betegebbé tehet minket és egyéb más betegségekhez, vezethetnek. Nem számít, hogy milyen kórtól szenved, a legnagyobb probléma a gyulladás. A gyulladás egy természetes és egészséges folyamat. Ha szükséges, a gyulladás előnyös, de abban az esetben, ha krónikus szörnyen káros. A krónikus gyulladás következménye, hogy felszabadulnak a szervezetben lévő szabad gyökök, amelyek vérbőséget okozna és károsítják a DNS-t, amely klönböző betegségekhez, úgy mint pl.: szívbetegséghez, rák,-és cukorbetegséghez, csontritkuláshoz, ízületi gyulladáshoz, vagy akár allergiához, Alzheimer kórhoz és autóimmun betegségekhez vezethet. Az összefüggés a gyulladás a depresszió és a szívbetegség között néhány kutatót arra ösztönzött, hogy felállítsa azt a teóriát, amely szerint a gyulladás lehet az összekötő e két betegség között: a depresszió szívbetegséghez vezethet, és a szívbetegség gyakran vezethet depresszióhoz.

A gyulladás megelőzésének és visszafordításának megtanulásával megtanulhatjuk, hogy maradhatunk fiatalok és egészségesek. Megállapítást nyert, hogy az öregedés összefügg az immunitással, és ez részben kapcsolódik a T-limfociták funkció vesztésével. Az immunrendszer a "betolakodók", mint pl.: a baktériumok, vírusok gombák, és paraziták ellen harcol. Sőt, az immunrendszer védekező funkció megelőzi a rák kialakulását, különösen idős korban. Habár a túlzottan aktív vagy túlzottan kiegyensúlyozatlan immunrendszer allergiás megbetegedéshez, vagy autóimmun betegséghez vezethet. A felépített és kiegyensúlyozott immunrendszerhez elengedhetetlen az egészség megőrzése.

ATP - "életenergia" molekula

Lényegében az energia a napból érkezik, de az emberek nem képesek a metabolikus folyamatok direkt átalakítására. Ezért függünk a napenergia fotoszintézis szénhidrát átalakítástól. A katabolikus anyagcsere, a szénhidrát átalakul az ATP energia használatává. Ez az élet minden formájának fő energia hordozója. Becslések szerint az ATP az összes sejtenergia 95%-a az egész testben. Azonnal egyértelmű, hogy az ATP –nek folyamatosan és hatékonyan biztosítania kell a folyamatos energiaellátást. Ezért nem meglepő, hogy ha az energiatermelő anyagok (mint pl.: oxigén és vér szállító tápanyagok) megszakítás lép fel (úgy mint szívroham, vagy sztrók), a szabad gyökök az ATP termelésben kárt okoznak. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy az ATP egyensúly hiánya a neutrális sejt halálhoz vezet.

A tudósok egyre inkább elfogadják azt az elméletet, amely szerint az öregedés a mitokondria sejtekben kezdődik, amelyek az ATP (életenergia) termeléséért felelősek. Nem csoda hát, hogy a Cordiszept 1993-ban, amikor a Kínai Nemzeti Játékok során 9 világcsúcsot döntöttek meg, hirtelen világhírűvé vált. Többek között az a rendkívüli képessége, hogy 30%-al növelje az ATP és 40%-al az oxigén felhasználást. Számos tanulmány kimutatta, hogy a Cordyceps származék, a leghatásosabb és legdrágább növény a világon, 1 kg 40000$-ba kerül.

Serkentik és növeli a sejt választ és az imunitást. Csökkenti az öregedést kivételes antivirális, antibakteriális, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Erősíti a libidót és fokozza a fizikai erőt és kitartást. Bár azon kutatók, akik tanulmányozták az orvosi gombákat világszerte, számukra még mindig a rákmegelőző hatása a központi kérdés.

Különösen hálásak vagyunk az InnovaMed-nek, aki lehetővé tette, hogy a hawaii AlohaMedicinals, a termék legnagyobb gyártója piacra dobhassa a Cordyceptet. Az AlohaMedicinal állítja elő a mesterséges körülmények között termesztett Cordyceptet, amely ötször erősebb, mint a természetben felelhető gomba.

Az elemzéseket az USA vezető laboratóriuma, az IntegráltBiomolecule Inc. végezte

 

A stressz sejtöregedést okoz

Az a képesség, hogy képesek vagyunk megjósolni jövőbeli helyzeteket, lehetővé teszi számunkra, hogy megtervezzük az életünket és az ellenőrzésünk alatt tartsuk, hozzájárulhat azonban a stresszel összefüggő megbetegedések kockázatának növekedéséhez.

A pszichológusok arra a felfedezésre jutottak, hogy azok az emberek, akik nagyobb nyomás alatt állnak a stresszel járó előre látható kötelezettségeik miatt, úgy a hétköznapi élet minden területén, mint a munkájukban (mint pl. amikor nyilvánosság előtt kell beszélniük és így tovább) sejtszinten öregebbnek tűnnek.

A kutatók megvizsgálták a sejtek életkorát, megmérve a telomérákat, melyek a kromoszómák végeinek „védősapkái”. A rövid telomérák minősítik a sejtek életkorát és egy sor, az öregedéssel járó krónikus betegség kockázatának növekedéséhez társítják, beleértve a rákot, a szívbetegségeket és az agyvérzést.

Az a mód, ahogyan az ember a munkájában egy kisebbfajta stresszhelyzettel néz szembe sokat elárulhat arról, hogyan válaszolhat egy hétköznapi stresszhelyzetre, mint amilyen egy kulcs elvesztése, bennrekedés egy forgalmi dugóban vagy éppen egy munka megbeszélés lefolytatása.

A tanulmány a Brain, Behavior and Immunity magazin 2012 májusi számában kerül publikálásra.

Immune Assist - Critical care formula

Immune Assist 247 - Advanced Beta-Glucan Therapy

Performax Forte - Ultimate Sports Nutrition

Pure Red Reishi Capsules - Aloha Medicinalis EU Certified Organic ingredients

Clotinase Forte - Supports Healthy Circulation

Agaricus blazei

Comparsion Cordyceps

Rólunk

A My-immunity.com nonprofit oldal, célja, hogy tudományos információkat nyújtson az immunrendszer működésével kapcsolatban, illetve arról, hogyan kapcsolódik össze az immunrendszer testünk egyéb szabályozó rendszereivel. Míg az időbeli öregedést nem tudjuk befolyásolni, addig azért biológiai korunkat ellenőrzés alatt tarthatjuk, abból a célból, hogy meg tudjuk hosszabbítani életünket és hogy betegségek nélkül éljünk; ezért fontos megérteni, hogyan előzzük meg és hogyan módosítsuk az öregedés és a betegség hatásait. Ezen weboldal alapítójának, egy sebészorvosnak személyes érdeklődése nyomán jött létre, aki megpróbálta megérteni, hogyan és miért változhat az immunválasz az emberben a kor előrehaladtával és mit tehet az ember, hogy megelőzze illetve visszaállítsa az immunrendszer normális működését egy egészséges, hosszú életet biztosítva, ami csak akkor lehetséges, ha nincsenek kóros elváltozások a testben. Az oldalon biológiai választ módosító termékek is szerepelnek, mivel úgy tartják, hogy nekünk vannak világszínvonalon, az immunrendszerre ható legjobb minőségű termékeink. A mi célunk csupán az, hogy megerősítsük az Önök szervezetét és hasznos információkat nyújtsunk ahhoz, hogy a legjobb tudatos döntést hozzák.

Felelősség korlátozás

Tekintettel arra, hogy a termékek hogyan alkalmazhatók más országokban, illetve az amerikai FDA szabályozása alatt közölt bármiféle tény az Aloha Medicinals termékeivel kapcsolatban, meg kell jegyeznünk, hogy a gyártónak törvényellenes orvosi nyilatkozatokat közzétenni étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. A weboldalunkon és az üzleteinkben található termékek közül önmagában egyetlen termék sem célozza betegségek kezelését. Az Aloha Medicinals által nyújtott információk tájékoztató jellegűek, az FDA nem bírálta el azokat. A termékek nem betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésre készültek. Alkalmazásuk előtt mindenképpen orvosi tanács szükséges. Szoptatás, terhesség, illetve teherbe esés előtt feltétlenül orvosi konzultációra van szükség bármely étrendkiegészítőt választ is.

a