Immun Assist 247

Immune-Assist 247

Az Immune Assist 247 pontosan az, amire már a neve is utal, egy óriási löket az immunrendszernek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Az Immun Assist összetevői jól ismert immunmodulátorok. A gombafajtákból származtatott immunstimulálót (bővítő) világszerte alkalmazzák 1976-os felfedezése óta, a rákkezelések során.

Az elmúlt néhány évben ezeket a poliszaccharid összetételeket egyre jobban˛/gyakrabban használják az immundepresszióért felelős HIV/AIDS, TB, és más súlyos megbetegedések kezelésére. Az IA 247 természetes ARV összetételeket tartalmaz, amely Cordyceps sinensis/hatóanyag, amely a Föld legritkább és legdrágább gyógyszere.

Termék leírás:


A termék Beta glucant és egyéb poliszaccharid immunstimuláló összetevőket tartalmaz, amelyeket a különböző gyógyhatású gombafajtákból, illetve a zöld tea egy nagyon ritka egyvelegéből állítottak össze. Ezt az összetételt számos,-HIV fertőzött betegen- történő klinikai kísérlet előzte meg. Kiemelkedő eredményeket mutat a HIV fertőzés gyógyításában, sőt a termék használatával az előrehaladott stádiumú HIV vírus kezelése is lehetséges.

Kiszerelés:


90tablettát tartalmazó HDPE palack. 3 tabletta bevétele ajánlott minden nap. A csomagolás mindegyikén a javasolt havi felhasználás feltüntetésre került.

Aktív összetevők:


• Agaricus blazei - 58.5% Beta-Glucans (1-6, D-Beta Glucan)
• Cordyceps származék - 30% Beta-Glucans (plusz Deoxyadenosine and egyéb nucleosides)
• Maitake (Grifola frondosa) - 28% Beta-Glucans (Proteint tartalmaz, amelyet Dr. Nanba eredeti receptje alapján állítottak össze)
• Shiitake (Lentinus edodes) - 40 % Beta-Glucant ( Lentinan és Alpha-Glucan KS-2-t tartalmaz)
• Coriolus versicolor - 40% Beta-Glucans ( polysaccharides P and K poliszaharidokat tartalmaz)
• Reishi (Ganoderma lucidum) - 40% Beta-Glucans (1-3,{8} 1-6 D- Beta Glucan, és Triterpenoids)
• Hybrid Cordyceps HEAA
• EGCG zöld tea kivonat

Az immun Assist egy olyan új termék a piacon, amely lehetőséget ad a HIV fertőzés gyógyítására, sőt a termék alkalmazásával az előrehaladott stádiumú HIV vírus kezelése is lehetséges. Az Immune Assist 247-et a Hawaiin található mau-i Aloha Gyógyszerintézet állította elő. A termék Beta glucant és egyéb poliszaccharid immunstimuláló összetevőket tartalmaz, amelyeket a különböző gyógyhatású gombafajtákból, illetve a zöld tea egy nagyon ritka egyvelegéből állítottak össze. Ezt az összetételt számos,-HIV fertőzött betegen történő- klinikai kísérlet előzte meg. Kiemelkedő eredményeket mutat a HIV fertőzés gyógyításában, sőt a termék használatával az előrehaladott stádiumú HIV vírus kezelése is lehetséges.
Az Immun-Assist 247 terméknek az előfutára a rákgyógyításban már kb. 5 éve ismert világszerte kapható Immun-Assist 247 Critical Care.
"Teljesen váratlan eredményt kaptunk egy HIV fertőzött páciens kezelésekor, az Immun-assist használatának köszönhetően"- nyilatkozta az Aloha Gyógyszerintézet igazgatója, John Holliday. "Észrevehető volt, hogy amikor a fertőzött beteg szedte az Immun-assist 247-et a rákos betegségek kezelésekor a páciens HIV képe/eredménye ugrásszerűen javul


100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált

.

Szeretné megrendelni a terméket?   Tovább a webshopra >>

Immune Assist - Critical care formula

Immune Assist 247 - Advanced Beta-Glucan Therapy

Performax Forte - Ultimate Sports Nutrition

Pure Red Reishi Capsules - Aloha Medicinalis EU Certified Organic ingredients

Clotinase Forte - Supports Healthy Circulation

Agaricus blazei

Comparsion Cordyceps

Rólunk

A My-immunity.com nonprofit oldal, célja, hogy tudományos információkat nyújtson az immunrendszer működésével kapcsolatban, illetve arról, hogyan kapcsolódik össze az immunrendszer testünk egyéb szabályozó rendszereivel. Míg az időbeli öregedést nem tudjuk befolyásolni, addig azért biológiai korunkat ellenőrzés alatt tarthatjuk, abból a célból, hogy meg tudjuk hosszabbítani életünket és hogy betegségek nélkül éljünk; ezért fontos megérteni, hogyan előzzük meg és hogyan módosítsuk az öregedés és a betegség hatásait. Ezen weboldal alapítójának, egy sebészorvosnak személyes érdeklődése nyomán jött létre, aki megpróbálta megérteni, hogyan és miért változhat az immunválasz az emberben a kor előrehaladtával és mit tehet az ember, hogy megelőzze illetve visszaállítsa az immunrendszer normális működését egy egészséges, hosszú életet biztosítva, ami csak akkor lehetséges, ha nincsenek kóros elváltozások a testben. Az oldalon biológiai választ módosító termékek is szerepelnek, mivel úgy tartják, hogy nekünk vannak világszínvonalon, az immunrendszerre ható legjobb minőségű termékeink. A mi célunk csupán az, hogy megerősítsük az Önök szervezetét és hasznos információkat nyújtsunk ahhoz, hogy a legjobb tudatos döntést hozzák.

Felelősség korlátozás

Tekintettel arra, hogy a termékek hogyan alkalmazhatók más országokban, illetve az amerikai FDA szabályozása alatt közölt bármiféle tény az Aloha Medicinals termékeivel kapcsolatban, meg kell jegyeznünk, hogy a gyártónak törvényellenes orvosi nyilatkozatokat közzétenni étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. A weboldalunkon és az üzleteinkben található termékek közül önmagában egyetlen termék sem célozza betegségek kezelését. Az Aloha Medicinals által nyújtott információk tájékoztató jellegűek, az FDA nem bírálta el azokat. A termékek nem betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésre készültek. Alkalmazásuk előtt mindenképpen orvosi tanács szükséges. Szoptatás, terhesség, illetve teherbe esés előtt feltétlenül orvosi konzultációra van szükség bármely étrendkiegészítőt választ is.