Clotinase Forte

clotinase_forte Mindenki számára egy egészséges és teljes életmód a legjobb védelem. Sajnos sokszor nem tudunk ennek megfelelően élni és nem tudunk olyan ételeket fogyasztani, amik optimálisak a szervezetünk számára. A Clotinase Forte™ bebizonyította, hogy egy olyan könnyen fogyasztható és olcsó termék, amely meggátolja a veszélyes vérrögök kialakulását. A Clotinase Forte utánozza a plazma működését, amely az egészséges véralvadásért felelős enzim. Clitinase Forte segít az abnormális vérrögök legyőzésében. Clotinase Forte az egyetlen olyan enteric-el bevont termék, amely nem semmisül/szívódik fel meg a gyomorban. Ez azt jelenti, hogy az összes vérrög kialakulását gátló Clotinase Forte a véráramba kerül.

A Clotinase Forte a maga 8150 FU kapszulánkénti hatóanyagával, jelenleg a legerősebb hatású nattokinase a piacon. Minden kapszula enteric-el bevont, amely biztosítja a felszívódást. Más nattokinase kiegészítők/pótlékok hatóanyagát a gyomorsav legyőzi és a hatóanyag csak 5-10%-át jutatja a véráramba. Az enteric-el bevont Clotinase Forte sikere, hogy a hatóanyag elkerüli a gyomorsavat.

A Clotinase Forte a ma rendelkezésre álló nattokinase termék, amelyet tökéletesen optimalizáltak a rög-roncsoló nattokinase enzim és a K2 vitamin bio és hosszan ható MK-7 fajtájának egyensúlyával. A Clotinase forte mindegyik enteric-el bevont kapszulája 35mg MK-7 hatóanyagot tartalmaz. Ez a az összetétel a vérrög szétroncsolásért felelős enzim és a vitamin szükséglet újra építésének egyensúlya, ami a leghatásosabb az abnormális rögképződési kockázat elkerülésére, és egyúttal kizárja a bármilyen sérülésből, vágásból eredő rendellenes vérzés lehetőségét.
100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált.

Immune Assist - Critical care formula

Immune Assist 247 - Advanced Beta-Glucan Therapy

Performax Forte - Ultimate Sports Nutrition

Pure Red Reishi Capsules - Aloha Medicinalis EU Certified Organic ingredients

Clotinase Forte - Supports Healthy Circulation

Agaricus blazei

Comparsion Cordyceps

Rólunk

A My-immunity.com nonprofit oldal, célja, hogy tudományos információkat nyújtson az immunrendszer működésével kapcsolatban, illetve arról, hogyan kapcsolódik össze az immunrendszer testünk egyéb szabályozó rendszereivel. Míg az időbeli öregedést nem tudjuk befolyásolni, addig azért biológiai korunkat ellenőrzés alatt tarthatjuk, abból a célból, hogy meg tudjuk hosszabbítani életünket és hogy betegségek nélkül éljünk; ezért fontos megérteni, hogyan előzzük meg és hogyan módosítsuk az öregedés és a betegség hatásait. Ezen weboldal alapítójának, egy sebészorvosnak személyes érdeklődése nyomán jött létre, aki megpróbálta megérteni, hogyan és miért változhat az immunválasz az emberben a kor előrehaladtával és mit tehet az ember, hogy megelőzze illetve visszaállítsa az immunrendszer normális működését egy egészséges, hosszú életet biztosítva, ami csak akkor lehetséges, ha nincsenek kóros elváltozások a testben. Az oldalon biológiai választ módosító termékek is szerepelnek, mivel úgy tartják, hogy nekünk vannak világszínvonalon, az immunrendszerre ható legjobb minőségű termékeink. A mi célunk csupán az, hogy megerősítsük az Önök szervezetét és hasznos információkat nyújtsunk ahhoz, hogy a legjobb tudatos döntést hozzák.

Felelősség korlátozás

Tekintettel arra, hogy a termékek hogyan alkalmazhatók más országokban, illetve az amerikai FDA szabályozása alatt közölt bármiféle tény az Aloha Medicinals termékeivel kapcsolatban, meg kell jegyeznünk, hogy a gyártónak törvényellenes orvosi nyilatkozatokat közzétenni étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. A weboldalunkon és az üzleteinkben található termékek közül önmagában egyetlen termék sem célozza betegségek kezelését. Az Aloha Medicinals által nyújtott információk tájékoztató jellegűek, az FDA nem bírálta el azokat. A termékek nem betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésre készültek. Alkalmazásuk előtt mindenképpen orvosi tanács szükséges. Szoptatás, terhesség, illetve teherbe esés előtt feltétlenül orvosi konzultációra van szükség bármely étrendkiegészítőt választ is.